el repte
   
 
 
19 - JULIOL - 2003

Realment quelcom que ens semblava molt llunyà està a punt de començar.
És molt difícil poder imaginar quin serà el destí d'aquests paquetets, que amb tanta delicadesa han preparat l'Oriol i l'Esther.
Entre nosaltres fem apostes sobre on aniran a parar els nostres preciosos instruments de tortura (2 bicicletes tàndem). Patim en les nostres carns el lluny que resta Austràlia de tot arreu i la feinada que ens costa arribar-hi, no sabem la sort que els depara a les caixes que pesen 40 kg i medeixen 2 metres.

 
 
20 - JULIOL - 2003

Després de 23 hores d'avió, 11 hores d'espera als aeroports, 3 canvis de companyia aèria, i una hora i mitja passant estrictes controls de seguretat a l'aeroport de Melbourne, hem ARRIBAT!.
Tres hores més tard de l'horari previst arribem a l'aeroport de Melbourne. Només passar els controls de revisió corresponent als tàndems ens ha suposat 1 hora i mitja.
Sort que els nostres amics Paul Baxter i Darby O' Toolee ens esperen, i això et dóna una gran alegria. Amb el remolc d'en Darby, carreguem les enormes caixes i ens dirigim a l'hotel (Rydges Riverwalk en Richmond).
Entre en Paul, en Darby i l'Esther deixen els tàndems muntats i funcionant el mateix matí. Jo mateix (Albert) ajudo intensament en l'inflat de les rodes...
El dilluns 21 de juliol, i degut als efectes del Jet lag, el passem com ànimes en pena.

 
ANTERIORS POSTERIORS